طه پخش > اینترنت و کامپیوتر > تنظیم زمان قفل خودکار صفحه نمایش آیفون

تنظیم زمان قفل خودکار صفحه نمایش آیفون

آموزش تنظیم و تغییر زمان قفل خودکار صفحه نمایشگر گوشی آیفون iphone را در این مقاله خواهید دید.

روش تنظیم قفل صفحه نمایش آیفون

تنظیم زمان قفل صفحه آیپد و آیفون چگونه است؟

چطور در آیفون زمان قفل شدن صفحه نمایش را تنظیم کنیم؟
به صورت نرمال اگر برای مدت یک دقیقه از آیفون یا آیپد استفاده نشود، به طور خودکار صفحه‌نمایش آن قفل و خاموش می‌شود.

این امکان برای صرفه‌جویی در مصرف انرژی و ذخیره شارژ باتری دستگاه بسیار مفید و کاربردی امی باشد، اما گاهی کاربران تمایل دارند این زمان پیش‌فرض را به خواست خود تغییر دهند و در مواردی آن را کاهش دهند تا صرفه‌جویی بیشتری در مصرف انرژی بشود یا حتی در مواردی آن را افزایش دهند تا بی‌دردسر صفحه‌نمایش دستگاه را در حالت باز تنظیم کنند و نگران قفل شدن خودکار آن نباشند. برای انجام این کار در آیفون و آیپد روش کار بسیار ساده‌ای را می‌توانید استفاده کنید:

از فهرست برنامه ها به Settings رفته و به بخش Displays & Brightness بروید.

روی گزینه Auto-Lock فشار دهید و در پنجره جدید یکی از گزینه‌های موجود را انتخاب کنید.

توجه داشته باشید در آیفون محدوده زمانی 30 ثانیه، یک دقیقه، دو دقیقه، سه دقیقه، چهار دقیقه و هرگز در اختیار شما قرار می‌گیرد و در آیپد محدوده زمانی 2 و 5 و 10 و 15 دقیقه به همراه گزینه هرگز قابل انتخاب است.

ردیاب مـک باید خاموش شود

اگر رایانه شما به سیستم‌عامل مک نسخه‌‌های سیرا (High Sierra) مجهز می باشد، احتمالا نمی‌دانید در این نسخه، امکانی وجود دارد که بدون اطلاع شما همه مکان‌هایی را که با لپ‌تاپتان در آن حضور دارید، ثبت می‌کند و طبق همین اطلاعات، پیشنهادهای متفاوتی را توسط دستیار هوشمند در اختیارتان قرار می‌دهد.

به گفته اپل، این موقعیت‌های مکانی به‌صورت رمزنگاری شده و کاملا آفلاین در رایانه شما ذخیره می‌شوند و امکان بازگشایی رمز برای اپل وجود ندارد، اما با این حال برخی کاربران ترجیح می‌دهند بیش از این امنیت خود را جدی بگیرند و این قابلیت را غیرفعال کنند:

به System Preferences در دستگاه خود مراجعه کرده و روی Security & Privacy کلیک کنید.

تب Privacy را انتخاب کرده و در ادامه از پایین- سمت چپ روی آیکون قفل کلیک کنید و بعد از وارد کردن رمز عبور، از ستون سمت چپ گزینه Location Services را انتخاب کرده و از گزینه‌های سمت راست در مقابل گزینه System Services روی Details کلیک شود.

با غیرفعال کردن علامت چک‌مارک کنار گزینه Significant Locations می‌توانید امکان ثبت موقعیت‌های مکانی در مک را غیرفعال کرد.

با فعال کردن این گزینه و کلیک روی گزینه Details می‌توانید فهرستی از موقعیت‌های مکانی ثبت شده از خودتان را ببینید.

منبع: jamejamonline.ir

مطالب مرتبط